BARBARA LEBER SPECIÁLIS LÉLEGZŐ, PÁRAELVEZETŐ ÉS TESTHŐMÉRSÉKLET MEGTARTÓ ALÁÖLTÖZET. (ALSÓ ÉS FELSŐ)

37.5®

TECHNOLÓGIA

ÉLVEZD A TELET AJÁNLATUNK

2023 NOVEMBER 1- 2024 MÁRCIUS 30

50%

A 2 RÉSZES ALÁÖLTÖZETEK ÁRÁBÓL

MOST CSAK

7980.-

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A 37.5® technológia az optimális relatív páratartalom fenntartása érdekében a bőr klimatikus hőmérsékletén dolgozik, így a test hatékonyabban tudja tartani az ideális alaphőmérsékletet, lehetővé téve, hogy hosszabb ideig, hatékonyabban és kényelmesebben végezze a tevékenységét, legyen az munka, sport vagy szabadidős időtöltés.

NÉZD MEG A RÉSZLETEKET

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A 37.5® technológia

A 37.5® technológiával készült innovatív szövetek ötször gyorsabban száradnak, mint a többi textíliák, jelentősen csökkentve ezzel a ruhák száradási idejét.
A 37.5® technológia természetes összetevőkből készül, és a 37.5® rostot a Hohenstein Institute (egy független német kutatóközpont, amely teszteli a textíliák minőségét) „Bőrbarátnak” és hipoallergénnek minősítette.
A gyártási folyamat során a 37.5® technológiájú aktív részecskék beépülnek a szövetszálba. A szövés megakadályozza a részecskék kiszabadulását, kimosását vagy lebomlását.

BARBARA LEBER SPECIÁLIS LÉLEGZŐ, PÁRAELVEZETŐ ÉS TESTHŐMÉRSÉKLET MEGTARTÓ ALÁÖLTÖZET. (ALSÓ ÉS FELSŐ)+ AJÁNDÉK ZOKNI. 7980.-

KELLEMES VÉKONY ANYAG ÉS SZÉP KIDOLGOZÁS

MIÉRT REMEK VÁLASZTÁS?

A 37.5® természetes aktív szál részecskéi javítják az aláöltözet komfortérzetét és kényelmét

A 37.5® technológia lehűti testedet, ha meleg van, és melegít, ha hideg van

A 37.5® technológia ideális mikroklímában tartja a test relatív páratartalmát és a belső hőmérsékletét

A 37.5® technológia kiküszöböli az izzadsággőzt, amint megjelenik és mielőtt folyékony lesz

A 37.5® aktív részecskék természetes anyagokból származnak

A 37.5® technológia szálai magába szívják a szagokat és megszüntetik azokat amíg ki nem mossuk.

A 37.5® technológia beépül a szálba, és a ruházat egész élettartama alatt is hatékony marad.


RUGALMAS ÉS KÉNYELMES

A MÉRETEKET A KIFEKTETETT ÁLLAPOTBAN LÁTOD ( NEM KŐRMÉRET)

BARBARA LEBER SPECIÁLIS LÉLEGZŐ, PÁRAELVEZETŐ ÉS TESTHŐMÉRSÉKLET MEGTARTÓ ALÁÖLTÖZET. (ALSÓ ÉS FELSŐ)+ AJÁNDÉK ZOKNI. 7980.-

TUDJ MEG MÉG TÖBBET

EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES TECHNOLÓGIA:

A 37.5® technológia olyan textil innováció, amely javítja a viselőik teljesítményét. Ha bármilyen erőfeszítést- testmozgást végez, vagy akár csak sétál, a belégzésből származó nedvesség felszabadul a bőr pórusaiból, és lehetővé teszi a testhőmérséklet csökkenését. Valójában minden elpárolgott izzadság 580 kalória tárolt hőt szabadít fel. Ha ez a vízgőz nem távozik a ruháiból, cipőjéből vagy kesztyűjéből, az kellemetlen nedves mikroklímát hoz létre.

MIÉRT ANNYIRA JÓ VISELNI?

A 37.5® aktív részecskék két egyedi folyamatot indítanak el, amelyeket más technológia nem ér el. Először is, elektrosztatikus erővel vonzzák el a vizet a bőrödtől. Ezután elnyelik a tested által természetesen kibocsátott infravörös energiát, amely felmelegíti ezeket a részecskéket és felgyorsítja a párolgást. Ezen kívül ezek az aktív részecskék a ruházat teljes felületét hatásban körülbelül 1000 négyzetméterre növelhetik. A felület növekedése ezekkel az aktív teljesítményekkel az oka annak, hogy más textilipari innováció nem képes elérni a 37,5® teljesítményét a szárítás sebességét tekintve. A 37.5® technológiával létrehozott technikai anyag lehetővé teszi, hogy olyan légáteresztő ruhadarabot viseljen, amely eltávolítja a párát, mielőtt az stagnálhatna a test érzékeny területein. Az emberi infravörös sugarak felhasználásával a textilszálak lehetővé teszik a vízgőz eltávolítását.
Ez a technológiai újítás forradalmat jelent. A hőszabályozó intelligens szövet használata a munkaruhákban ideális kényelmet kínál jobb körülmények között történő munkavégzéshez, nagyobb teljesítményt biztosít sportoláskor de akár a hűvösebb napokon a mindennapi viseletünk kényelmét is jelentősen fokozza.

BÁRHOL LEGYÉL, BÁRMIT CSINÁLJ:

A 37.5® technológia javítja a test természetes hűtési mechanizmusát. A test izzadságot termel a hőmérséklet csökkentése érdekében – a 37.5® technológia kiküszöböli a ruhák által létrehozott test mikroklíma változást.

TÖBB FUNKCIÓ:

a felső rész akár felsőruházatként is viselhetó

HÉTKÖZNAPOKON ÉS SPORTOSAN ELEGÁNSAN IS

és ez még nem minden

mert most ajándékot is adunk

KIVÁLASZTHATOD A MÉRETEDET IS A RENDELÉSNÉL

AZ AJÁNDÉK ZOKNI IS 37.5® technológiÁVAL KÉSZÜLT!

A gyártási folyamat során a 37.5® technológiájú aktív részecskék beépülnek a szövetszálba. A szövés megakadályozza a részecskék kiszabadulását, kimosását vagy lebomlását.

ÉS MÉG EGY KEDVEZMÉNY:

INGYENES SZÁLLÍTÁS

INGYENES SZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN BÁRHOVA HA BANKKÁRTYÁVAL FIZETED KI A RENDELÉSED

BARBARA LEBER SPECIÁLIS LÉLEGZŐ, PÁRAELVEZETŐ ÉS TESTHŐMÉRSÉKLET MEGTARTÓ ALÁÖLTÖZET. (ALSÓ ÉS FELSŐ)+ AJÁNDÉK ZOKNI.
7980.-

ÉLVEZD A TELET !

TRANSLATE