RÓLUNK

 

LÉBER BARBARA

A BARBARA LEBER márka már több mint 20 éve működik sikeresen a magyar divatvilág élvonalában. Léber Barbara divattervező kivételesen széles alkotói portfólióval rendelkezik: az esküvői ruhák, fűzők, alkalmi és báli ruhák, fürdőruhák valamint a minőségi formaruhák mint pl. Magyar Honvédség új Köznapi Egyenruházatának megtervezése.

 

Egyedi tervezésű haute couture ruhákat készítünk megrendelőink méretére úgy, hogy a lehető legszebb önmagukat mutathassák meg a jeles alkalommal. A tervezett ruhák tökéletesen megfelenek a karakterüknek, az alkatuknak és a stílusuknak.Itt többet is megtudhatsz a folyamatról.

A 2018-ben indult a LIFESTYLE programunk. A TÖKÉLETES MEGJELENÉS jegyében fejlesztettük ki a fogyást segítő élelmiszer összeállitasainkat, hogy a gyönyörű ruhákat viselő hölgyek testileg is a legjobban érezhessek magukat. A termékek fejlesztésének célja szervesen összefügg a divattervezés alkalmaival a megrendelőimmel megélt tapasztalatokkal. Minden vendégem azt érezte, hogy bárcsak néhány kilótól meg tudna még gyorsan szabadulni a jeles eseményig mert akkor sokkal magabiztosabbnak és komfortosabban érezné magát a megjelenésekor. Sokszor valóban csak 1-2 hét állt rendelkezésre, hogy karcsúbb lehessen és én pont erre a vágyra alkottam meg az 1 HÉT akár 1 MÉRET fogyás élelmiszer csomagokat.

A TÖKÉLETES MEGJELENÉS harmadik pillére pedig a belső elégedettségünk, belső békénk. Úgy érzem, hogy megkoronáztuk a törekvéseinket, a lelki béke, a stressz oldás és mentális feltöltődés segítése által. Abban hiszek, hogy a nők akkor a legszebbek ha sugároznak. A sugárzóan boldog és önmagával elégedett hölgyek a legszebbek és a BARBARA LEBER ruhákban még tokéletesebben néznek ki. Meditációs, relaxáló és szubliminális videó és hanganyagainkkal, zenéinkkel a lelki feltöltődést, a napi szinten elhasznált energiáink visszatöltését, a pihenést, kikapcsolást segítjük. Szubliminális megerősítéseket tartalmazó anyagaink segítenek a céljaink gyorsabb elérésében is. Fogadjátok szeretettel a nektek megalkotott zenei anyagainkat.

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

RÓLUNK ÍRTÁK

AKIK BARBARA LEBER RUHÁT VISELNEK

TRANSLATE