BARBARA LEBER – RUHÁK

A BARBARA LEBER brand fő profilja – már több mint 20 éve – az egyedi ruhák tervezése és készítése.

A tervező, Léber Barbara mottója, hogy  “Minden Nőben van valami gyönyörű amit érdemes és kell is hangsúlyozni”.

Az egyedi ruhák elkészítése azért különbözik erőteljesen a kollekció modelljeitől, mert ez esetben egy rajz alapján, nulláról kell megalkotni egy ruhát a megrendelő méretében. A tervező ráhangolódik a vendégre és teljes figyelmével leképezi az információkat és az érzeteit egy papírra, rajz formájában. Azaz, megtervezi a megrendelő álomruháját. Új szabásmintát készít a modellező kolléga, majd több próbával áll össze a ruha úgy, hogy tökéletesen megfeleljen a megrendelő elképzeléseinek, alkatának, személyiségének és az alkalomnak. Minden ruhát addig “készítünk” amíg a megrendelő tökéletesen elégedett. Több mint 20 éves tapasztalatunk ezen a téren garantálja a vendégeink elégedettségét, a minőséget és a szakértelmet. 

A megrendelés folyamata egy konzultációval történik. Egy alkalom (kb 50-60p) elég szokott lenni arra, hogy megszülessen a ruha rajza, kiválogassuk az anyagokat, csipkéket, kellékeket és megrendlés esetén levegyük a vendég méretét és megbszéljük az első próba időpontját.

A ruhák tervezésének és elkészítésének ára több szemponttól is függ. Legtöbb esetben az álomruha tervezését nem befolyásolja az anyagi keret, ilyenkor – ésszerű határokon belűl- a ruha szabása, a felhasznált textilek és a kézimunka mennyisége képezi az ár megállapításának alapját.

Gyakran előfordul, hogy a megrendelőnek van egy, a ruhára szánt anyagi kerete és ennek ismeretében, úgy tervezzük meg a ruhát, hogy az beleférjen ebbe a keretbe de egyben tökéletesen meg is feleljen a megrendelő elképzeléseinek, vágyainak.

Foglaljon időpontot vagy információ miatt kérem telefonáljon:

+36209555686

Security Code:
security code
Please enter the security code:

LEFOGLALOM

táskák- cipők - kiegészítők NYÁRI TREND

Örömmel válogattunk össze olyan kiegészítőket melyek jól illenek a BARBAR A LEBER ruhákhoz.  Vendégeink számára gyakran gond a megfelelő kiegészítők megtalálása és mivel mi nem forgalmazunk cipőket, táskákat és egyéb termékeket ezért a válogatásunkkal szeretnénk segíteni. Az válogatásunk darabjait meg is lehet vásárolni, hiszen nincs bosszantóbb mint amikor valami megtetszik de keresgélni kell, hogy meg is tudjuk venni.

TRANSLATE