ALL-IN COLLAGEN PARTY

Ismerkedjünk meg személyesen és légy te is tagja a V.I.P. közösségünknek.

Szeretettel meghívlak a Törökbálinti BARBARA LEBER Showroomba, egy termékbemutató állófogadás Party-ra.

A Partyra különböző időpontok közül választhatsz. Kérlek vedd figyelembe, hogy rendezvény névre szól (1 fő) és nem átruházható!  

MELY SZAKMA KÉPVISELŐJE VAGY?

A Teljes Szépségipari szakma szakembereivel együtt működük, azaz mindenkivel aki azért végzi ezt a csodás munkát, hogy általa szebbek, egészségesebbek, fiatalosabbak, energikusabbak, rugalmasabbak, elegánsabbak, ápoltabbak legyünk. Azaz örömmel együttműködünk a Kozmetikákkal, Fodrászatokkal, Alakformáló Szalonokkal, Manikűr – Pedikűr – Köröm Szalonokkal, Gyógymasszőrökkel, Fogászatokkal, Csontkovácsokkal, stb. 

BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEN TELJES SPEKTRUM KOLLAGÉN PEPTIDEK. 5 TÍPUSÚ KOLLAGÉN PEPTIDEK: I-II-III-V-X. És még BIOTIN, HIALURONSAV ÉS C-VITAMIN

A Party tervezett időtartama 1,5-2 óra. A party célja, hogy megismerjük egymást és bemutassam azt a terméket, melyet a BARBARA LEBER brand kifejezetten a teljes szépségipari szakmában dolgozó kollégákon keresztül forgalmaz. 

Azért tekintem a szépségiparban alkotó szakembereket kollégáknak, mert kevéssé ismert tény, hogy mielőtt Divattervező diplomát szerzetem a MOME-n, a Kozmetikus szakmát is elvégeztem (2 éves képzés). 

Hozzáértésem és lojalitásom a szakma iránt tehát adott. A közvetlen forgalmazással releváns árrést tudunk biztosítani a kollégáknak a termékek után, hiszen az, a gyártótól rögtön a forgalmazóhoz kerül, de a legfontosabb a kollégák szakmai hozzáértése az értékesítésnél. A Party után magaddal is tudod vinni az ELSŐ CSOMAGOT, melynek az ára nagyon kedvező (kevesebb mint 10.000 Ft) azért, hogy a igazán könnyűvé tegyük a közös munkánk kezdettét.

A teljesség igényével alkottam meg a terméket és nagyon fontosnak tartom a személyes kapcsolat kialakítását a leendő partnereinkkel, ezért a termékbemutató Party-n is személyesen én mutatom be a készítményt. A helyszín a Törökbálinti BARBARA LEBER Showroom.

Szeretettel várlak,

Léber Barbara

A Meghívó névre szól, és a helyszín befogadóképessége valamint az esemény exkluzivitása miatt csak a meghívott személyek részvételére van mód.
(Ha van kollégád akivel egy helyen dolgoztok, vagy másnak is ajánlanád az együttműködést, akkor Ö is jelentkezzen be külön)

Ha bármilyen oknál fogva nem tudsz eljönni hozzánk a Törökbálinti BARBARA LEBER Showroomba, de érdekel az esemény, érdekel az együttműködés és a közösségünk, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. Mi is el tudunk menni hozzád, hogy személyesen találkozzunk és megkezdhessük a közös munkát:

+36 20 9555 686

TRANSLATE