BARBARA LEBER SOUL RELAX

Léber Barbara : " Már tínédzser korom óta úgy élek, hogy mindig megvalósítottam a vágyaimat. Akkor még nem tudatosan, de most már látom, hogy mit miért tettem és ezáltal hogyan is alakult az életem. Visszaemlékezve erősen él bennem ahogy milliószor elképzeltem magamban, hogy miként élek majd. Részletgazdag elképzeléseim rendre valósággá váltak, sokszor még jobban is alakultak a történések mint elképzeltem.
Idővel észrevettem ezeket az összefüggéseket és tudatosan használtam a vágyaim vizuális és verbális megjelenítéseit a gondolataimban. Tehát én tapasztalatból tudom, hogy igenis, ha valaki tudja, hogy mire vágyik és azt olyan részletességgel éli át képzeletében, hogy szinte valóságnak tűnik, az el is éri illetve azok a vágyai meg is valósulnak. Sok ismerőssel és ismeretlennel beszélgetve azt állapítottam meg, hogy nagyon sokan nem tudják, hogy mire is vágynak igazán, így esélyük sincs a saját kezükbe venni az életük irányítását. Kideríteni a valóságos és mély vágyainkat igényel némi munkát saját magunkkal. Időt kell szánnunk a gondolatainkra, kizárni a külvilágot, eltávolítani azt a felesleges információ áradatot, amely - szerintem - pont azt a célt szolgálja, hogy lehetőleg egy percet sem tudjunk saját magunkkal tölteni. Az én generációmnak még van esélye, de a gyerekeink már ebben a hihetetlen mértékű és egyre gyorsuló információs világban talán el sem tudják képzelni, hogy micsoda megvalósító erő van az elménkben a tudatalattinkban. Meditációs - Manifesztációs anyagainkat ezért hozzuk létre remélve, hogy át tudunk adni valamit a tapasztalatainkból."

Belső szépségünk.

A BARBARA LEBER márka már több mint 20 éve működik sikeresen a magyar divatvilág élvonalában. Munkánk szorosan kapcsolódik a szépséghez és a megjelenéshez. A belső szépség a lélek megnyugtatásával és motiválásával érhető el. A saját magunkkal töltött idő – amikor kizárjuk a mostani nagyon hangos és pörgő külvilágot – alatt tudunk érdemben a terveinkkel foglalkozni. Ilyenkor áradnak felénk a lehetőségek, a megoldások, a jó ötletek. A külső “zaj” kizárásához azonban segítség kell. Ez a meditáció. Zenei kompozícióink segítenek megtalálni nyugalmat, önbizalmunkat és belső békénket. Amikhez tökéletesek a zenék: relaxáció, meditáció, tanulás, olvasás, masszázs, wellness, edzés, jóga, utazás vagy alvás. A szorongás, a stressz vagy az álmatlanság leküzdésére és tisztítani a negatív rezgéseket. Alacsony hangerőn hallgatva közben tanulhat, dolgozhat, olvashat, pihenhet vagy alhat. A sötét képernyős videók ideálisak egész éjszakára is.
Alvás zene, tanulási, koncentrációs zene, relaxációs zene, meditációs zene, tibeti zene, sámánzene, gyógyító zene, reiki zene, zen zene, wellness zene és masszázs zene, hangszeres zene és jóga zene mind megtalálható. Szubliminális és megerősítő videóink pedig segítenek a terveink, vágyaink gyorsabb elérésében. A pozitív megerősítések hallható vagy szubliminális - azaz a fül számára nem, de az agyunk számára hallható – módon találhatók meg a videókon. Ezeket hallgatva a tudatalatti beépíti a pozitív megerősítéseket a mindennapjainkba, a viselkedésünkbe, a megnyilvánulásainkba. Ez is időt igényel, mint minden értékes eredményünk. 21-60 napig érdemes a megerősítéseket hallgatni minden nap, a tartós eredmény érdekében. Cserébe viszont megváltoztathatjuk az életünket és elégedettek lehetünk a párkapcsolat, a bőség, a munka és az emberi kapcsolataink terén.

SZUBLIMINÁLIS MEGERŐSÍTÉSEK TUDATALATTI PROGRAMOZÁS MANIFESZTÁCIÓ

Érd el céljaidat gyorsabban és könnyebben. A szubliminális megerősítések a tudat alatti vagy észlelési küszöb alatt lévő ingerek, üzenetek vagy impulzusok használatát jelentik a viselkedés, a gondolkodás vagy az érzelmi állapot befolyásolására. A Megerősítések halkan a zene alá vannak mondva. Hallgasd 21-60 napig, naponta. Ezek az ingerek olyan gyorsan vagy olyan alacsony intenzitással jutnak el az emberi észleléshez, hogy a tudatnak nincs tudomása róluk, vagy csak nagyon nehezen észlelhetőek. A szubliminális megerősítés egy olyan pszichológiai fogalom, amely a tudatalatti befolyásolásra utal. Ez a koncepció azt állítja, hogy az emberek befolyásolhatók olyan ingerek által, amelyeket alacsony vagy észrevehetetlen szinten mutatnak be nekik, és amelyeket a tudatos figyelmük alig vagy egyáltalán nem észlel. Ezek a "szubliminális" ingerek elkerülik a tudatos észlelést, de hatással lehetnek a viselkedésre vagy a gondolkodásra. Tudatalatti feldolgozás: A szubliminális ingerek hatása úgy vélik, hogy a tudatalattiban jön létre. A tudatalatti gondolatok és érzelmek befolyásolhatják a viselkedést és az érzelmi állapotot, anélkül, hogy tudatosan észlelnénk őket. Az ilyen ingerek arra kényszeríthetik az embereket, hogy reagáljanak a pozitív tartalmukra, anélkül, hogy tudnának róla. A szubliminális megerősítések előnye, hogy a tudatos énünk nem tud "tiltakozni" ellene. Ajánlható, hogy ne is tudjuk pontosan a megerősítések szövegét, mert akkor még hatékonyabb. Természetesen ha valakit érdekel, akkor a videók info részénél el tudja ezeket olvasni. A szubliminális megerősítés gyakran kapcsolódik az önismeret és az önfejlesztés területéhez. Például, ha valaki pozitív megerősítéseket hallgat, amelyek olyan alacsony hangerőn vagy olyan rövid időtartamban hangzanak el, hogy a tudatos elméjük számára alig észrevehetőek, akkor ezek az üzenetek hatással lehetnek az önbizalmukra és a hozzáállásukra anélkül, hogy tudatosan megértenék vagy elfogadnák azokat. Érdemes 60 napon keresztül hallgatni, naponta. Így az elménk és tudatalattink magáévá teszi és be tudja építeni az elhangzó gondolatokat.

MEDITÁCIÓS VIDEÓK ALVÁSHOZ

Kérlek írd be az emailcímed és azonnal küldjük az AJÁNDÉK
10 perces vezetett meditációs, megerősítéseket tartalmazó videót
az anyagi bőség és gazdagság bevonzására.

Az ajándék videó kérésével elfogadom az Adatvédelmi Irányelveket és a Jogi Nyilatkozatot.

Ne felejts el feliratkozni a YouTube csatornánkra FELIRATKOZÁS

TRANSLATE