KURZUS

Köszönjük a jelentkezést. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és küldjük a visszaigazolást a részvételről és a részletekről.

A kurzusokről itt is*:

HÉTFŐ DÉLELŐTT (9:00-13:00) 

DIVATTÖRTÉNET. Korok ruháinak megismerése rajzos feladatokon keresztül

 HÉTFŐ DÉLUTÁN (13:00-17:00) 

KIEGÉSZÍTŐK. Lánc vagy karkötő elkészítése a saját stílusod és elképzeléseink alapján. A tiéd lesz, így bármikor viselheted amit terveztél magadnak.

KEDD DÉLELŐTT (9:00-13:00) 

ANYAGOK. Megismeritek a különböző érdekes textíliákat, kreatív feladatokkal egyedi összeállításokat készíthettek.

 KEDD DÉLUTÁN (13:00-17:00) 

MINTA TERVEZÉS, DÍSZÍTÉS. Színes póló díszítése különböző anyagokkal és technikákkal. A polót természetesen neked adjuk!

 

 SZERDA DÉLELŐTT (9:00-13:00) 

DIVATRAJZOK. Megismeritek és gyakorolhatjátok, hogy a divattervezők hogy készítik a divatrajzokat és a fantáziátok szerint díszítitek, szinezitek.

SZERDA DÉLUTÁN (13:00-17:00) 

SZUBLIMÁLIS NYOMTATÁS. Kedvenc színeid alapján, kézműves, rajzos technikával tornazsák mintájának megtervezése és elkészítése. A mintát rá is nyomtatjuk a táskára, melyet haza is vihetsz magaddal.

CSÜTÖRTÖK DÉLELŐTT (9:00-13:00) 

Megtanultok MOODBOARD-ot készíteni. Ez az alapja és  szórakoztató módja a stílus, a styling kialakításának.

CSÜTÖRTÖK DÉLUTÁN (13:00-17:00) 

A DIVAT. Megismerheted, hogy mi a divat trend? Ki alakítja ki azt, hogy mikor mit viseljünk, hogy mi az épp legdivatosabb? Fontos követnünk a divatot? 

 PÉNTEK DÉLELŐTT (9:00-13:00) .DIVATBEMUTATÓ. A divatbemutató kulisszatitkai. Te is gyakorolhatod, hogy milyen érzés modellnek lenni a kifutón.

PÉNTEK DÉLUTÁN (13:00-17:00)

MARKETING JÁTÉKOSAN. Tudod, hogy miért fontos a divat az emberek életében? Megismerheted a divat marketinget. Megmutatjuk, hogy miért érzik fontosnak sokan, hogy divatosak legyenek.

* A programok változásának a jodát fenntartjuk!

Fontos tudnivalók:

 • Helyszín: BARBARA LEBER SHOWROOM (2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky u. 87)
 • Tematika: A kurzusok hetente ismétlődnek, de heti váltásban mindig különböznek a művészi megközelítések, így ha a tematika ugyanaz is, a gyerekek alkotásai mindig változnak.
 • Mit tartalmaz: A kurzusok során  a gyerekek minden alkotásukat hazavihetik, azokat megkapják. (póló, táska, kiegészítők, egyéb munkáik). A kurzus ára artalmazza az eszközöket, a kellékeket, az alapanyagokat.
 • Mit kell hozni: A gyerekek kényelmes ruhában jöjjenek, amelynél nem gond ha esetleg összemaszatolja a foglalkozások során. A tematika szerint külön jelezzük ha valamilyen előre megbeszélt ruhadarabban érdemes jönni. Minden eszközt mi biztosítunk.
 • Étkezés: Mivel a kurzusok 4 órát tartanak, így a  gyerekek kapnak enni és inni ha szomjasak vagy éhesek. Ezek könnyű és egészséges élelmiszerek. Ha valaki küld ételt a saját gyermekével, akkor azt, vagy azt is megeheti. Az élelmiszer intoleranciákat majd a jelentkezés során kell jelezni felénk!
 • Létszám: A kurzusokat minimálisan 5 fő részvételével indítjuk és maximálisan 10 fő vehet részt rajtuk.*
 • Életkor: A részvétel 10-16 éves lányoknak írtuk ki, de ha úgy érzed, hogy a fiatalabb vagy idősebb gyermekedet érdekli a téma és szerinted alkalma lenne a kurzuson való részvételre, azt jelezd nekünk a jelentkezés során.
 • A Kurzus ára: A jelentkezés során ki lehet választani, hogy mely napon melyik kurzuson szeretnének részt venni és annak az ára is fel van tüntetve. A kuzusok ára egységesen 8500.- Ft, mely összeg tartalmazza az eszközöket, az alapanyagokat, az étkezést, (az ajándék pólókat, táskákat, kiegészítőket is)
 • A Jelentkezés: Érdemes egyszerre eldönteni, hogy mely kurzusokon vennének részt a gyermekkel, mert ha betelik a létszám akkor előfordulhat, hogy már nem tud azon részt venni. A kurzusokat csak a minimális 5 fő részvétele estén indítjuk el. Erről időben értesítjük is a szülőket. Az időpont foglaló rendszeren tudják kiválasztani, heti bontásban a részvételt. 
 • Fizetés: A kurzuson való részvétel feltétele a díj kifizetése. Ez történhet átutalással, bankkártyás fizetéssel (online és a helyszínen is) illetve készpénzzel. A fizetésnek meg kell történnie a kurzus kezdete előtt minimum 72 órával. 
 • Rugalmasság: Mindent meg tudunk beszélni! A célunk, hogy a nyári napokon a gyermekeknek tartalmas időtöltést biztosítsunk és a szülők is nyugodtak legyenek.
 • Oktatók: A gyermeket felügyelő oktatóink mind képzett szakemberek és két fő mindig jelen van a kurzusokon, de legtöbbször mindhárman jelen vannak. 

*A tematika miatt, az 5 főnél kisebb csoportokat nem indítjuk el.

TRANSLATE