Divat Trendek

Nézd meg milyen esküvői ruha illik hozzád

Itt van egy teszt játék, amely segít meghatározni, hogy milyen esküvői ruha illik az alkatokhoz. Minden válaszlehetőség mellett van egy rövid leírás arról, miért lenne az adott ruhaalkatrész ideális. Kezdjük!

  1. Milyen magas vagy?

a) Alacsony vagyok. b) Átlagos magasságú vagyok. c) Magas vagyok.

  1. Milyen az alkatod?

a) Karcsú vagyok. b) Átlagos alkatú vagyok. c) Teltkarcsú vagyok.

  1. Milyenek a vállaid?

a) Keskeny vállaim vannak. b) Átlagos szélességű vállaim vannak. c) Szélesebb vállaim vannak.

  1. Melyik testrészedet szeretnéd hangsúlyozni?

a) Mellkasom és vállaim. b) Derékom és csípőm. c) Lábaim.

  1. Milyen stílusú esküvőt tervezel?

a) Vintage vagy bohém stílusú esküvőt. b) Romantikus vagy klasszikus esküvőt. c) Modern vagy elegáns esküvőt.

 

Most pedig lássuk az eredményeket!

A feltüntetett termékek az ízlésünknek megfelelő gondos válogatások amelyek  illeszkednek a blogbejegyzés témájához és segíthet ha valaki épp e témában keres valamit. Csak olyan terméket mutatunk melyeket be is lehet szerezni és többnyire a szállítás is ingyenes Magyarországra. A termékeket partnerként mutatjuk be. Azok megvásárlása esetén jutalékot kapunk a vásárló viszont változatlan az áron tudja megvásárolni. Azért mutatjuk be így a termékeket, hogy valós és használható-azaz- megvásárolható ötletekkel tudjunk szolgálni ne csak szép illusztrációkkal.

 

 

Ha válaszaid többsége “a”:

A te alkatodhoz jól illenek az A-vonalú vagy hermelin szabású ruhák. Ezek a ruhák kiemelik a karcsú alakot és előnyösen hangsúlyozzák a mellkasodat és a vállaidat. Válassz olyan ruhát, amely lágy anyagokból készült és egyedi részletekkel rendelkezik.

Ha válaszaid többsége “b”:

A te alkatodhoz jól illenek az A-vonalú vagy fitnesz szabású ruhák. Ezek a ruhák kiemelik az átlagos alakodat és hangsúlyozzák a derékvonaladat és a csípődet. Válassz romantikus, csipkés részletekkel ellátott ruhát, amely hangsúlyozza a nőies vonalaidat.

Ha válaszaid többsége “c”:

A te alkatodhoz jól illenek a szabásvonalban testhez simuló ruhák vagy a hermelin fazonú ruhák, amelyek alul bővülnek. Ezek a ruhák kiemelik a magas alakot és hangsúlyozzák a széles vállaidat és a hosszú lábaidat. Válassz olyan ruhát, amely egyenes, letisztult vonalakkal rendelkezik, és egyszerű, elegáns megjelenést kölcsönöz.


Reméljük, hogy ez a teszt játék segített meghatározni, hogy milyen esküvői ruha illik az alkatodhoz. Természetesen mindig a saját stílusodat és egyéni preferenciáidat tartsd szem előtt, amikor kiválasztod az esküvői ruhádat. Sok szerencsét a ruhakereséshez, és boldog esküvőt kívánunk!

TRANSLATE