léber barbara kétszer diétázik egy éveben. 1 hét akár 1 méret diéta fogyáa súlycsükkentés
Lifestyle Tremékek

Léber Barbara évente kétszer alkalmazza az 1 HÉT akár 1 MÉRET diétát.

Léber Barbara divattervező, évente kétszer alkalmazza az egyhetes diétát. Egyszer végig csinálja tél elején November körül, majd még egyszer tavasszal Áprilisban.  Télen az ünnepi időszak előtt azért, hogy a hízlaló étkezések ne hagyjanak túl drasztikus nyomot. A tavaszi kúra pedig az, amire minden Nőnek szüksége van a bikini szezon kezdetén.

  1. Az elhatározás és a célok kitűzése: Léber Barbara életmódja mindig is az egészségre és a jó közérzetre összpontosított. Az egyhetes diéta kihívásának fő célja, hogy megtisztítsa a testét és helyreállítsa az egészséges étkezési szokásait. A diéta során kiiktatja a feldolgozott ételeket, a cukrot és az alkoholt, és helyettük zöldségeket, sovány fehérjéket és egészséges zsírokat fogyaszt.

  2. A kitartás és az elkötelezettség: Az egyhetes diéta alapvetően könnyű feladat, és Léber Barbara kitartóan követi az előírásokat. Nehéz időszakok az 1 hetes diétában nincsenek mert “csak 1 hét”, és végig ennünk kell. Sok finom snack is megkönnyíti a bűntelen nassolást. Nincs visszahízás, mert nem vonunk meg tápanyagot a szervezetünktől, rövid diétánk során.

  3. Az egészségügyi előnyök: Az egyhetes diéta számos egészségügyi előnnyel jár. A test megtisztítása segít megszabadulni a lerakódott méreganyagoktól, és az egészséges táplálkozás serkenti az anyagcserét. Léber Barbara ráadásul elmondja, hogy a diéta végén mindig több energiával és vitalitással érzi magát, valamint javul a bőre és az általános közérzete is.

  4. Az inspiráció mások számára: Léber Barbara nyilvánosan beszél a diéta kihívásáról, hogy inspirálja és motiválja a rajongóit és követőit az egészséges életmód felé, arra ösztönzi az embereket, hogy jobban gondoskodjanak testükről és lelkükről.

  5. Az éves rituálé és a hosszú távú eredmények: Az évente kétszer végzett egyhetes diéta Léber Barbara számára már egyfajta rituálévá vált az életében. Ez a rendszeres tisztítás és az egészséges étkezési szokások fenntartása hosszú távon segít megőrizni az egészségét és jó közérzetét. A diéta alkalmazása emellett lehetőséget ad neki arra is, hogy időről időre felülvizsgálja az étkezési szokásait, és szükség esetén módosítson rajtuk.

TRANSLATE