barbara leber little black dress bag ideas
Divat Trendek

“Little Black Dress” – milyen táskával viseld?

A feltüntetett termékek az ízlésünknek megfelelő gondos válogatások amelyek  illeszkednek a blogbejegyzés témájához és segíthet ha valaki épp e témában keres valamit. Csak olyan terméket mutatunk melyeket be is lehet szerezni és többnyire a szállítás is ingyenes Magyarországra. A termékeket partnerként mutatjuk be. Azok megvásárlása esetén jutalékot kapunk a vásárló viszont változatlan az áron tudja megvásárolni. Azért mutatjuk be így a termékeket, hogy valós és használható-azaz- megvásárolható ötletekkel tudjunk szolgálni ne csak szép illusztrációkkal

A kis fekete ruha (Little Black Dress, röviden LBD) az egyik legnagyobb klasszikus a divatvilágban. Ez a stílusos és sokoldalú darab szinte minden nő gardróbjában megtalálható, hiszen alkalmas a legtöbb eseményre, legyen az egy elegáns vacsora, üzleti találkozó vagy akár egy buli a barátokkal. Ahhoz, hogy az LBD-t minden alkalomra tökéletesen ki tudjuk használni, fontos megfelelő táskát választani hozzá. Az alábbiakban öt szempontot mutatok be, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes kiegészítőt az LBD-hez:

Méret: Az LBD-t általában letisztult, egyszerű vonalvezetés jellemzi, ezért célszerű olyan táskát választani hozzá, amely hasonlóan letisztult és kompakt méretű. Egy túl nagy vagy feltűnő táska elvonhatja a figyelmet a ruháról, ezért érdemes kisebb méretű, diszkrét darabot választani.

Szín: Az LBD egy fekete ruhadarab, így szinte bármilyen színű táska jól mutathat hozzá. Azonban érdemes olyan klasszikus színekben gondolkodni, mint a fekete, a nude, a sötétkék vagy a sötétbarna. Ezek a színek időtállóak, és szinte minden más színnel kombinálhatók, így könnyen variálhatjuk az összeállítást. 

Szín: Az LBD egy fekete ruhadarab, így szinte bármilyen színű táska jól mutathat hozzá. Jó választás egy élénkebb éppen trendy divatszín választása is amely remek kontraszt lehet a decens fekete ruhánkkal, igazi ékszerként hatva a megjelenésünkre.

Stílus: Az LBD-től függően más stílusú táskákat választhatunk. Egy elegáns esti eseményhez jól passzolnak a fémzáras, kisméretű clutchok, amelyeket kézben tarthatunk. Egy üzleti megbeszéléshez vagy munkahelyi eseményhez válasszunk inkább letisztultabb, vállon áthelyezhető táskákat. Ha az LBD-t hétköznapi viseletként szeretnénk viselni, akkor egy trendi hátizsák vagy válltáska lehet a tökéletes választás.

Anyag: Az LBD általában elegánsabb alkalmakra használt ruhadarab, ezért célszerű olyan minőségi anyagú táskát választani hozzá, amely harmonizál a ruha stílusával. A bőr és a műbőr mindig jó választás, hiszen ezek időtállóak és elegánsak.

Díszítés: Mivel az LBD maga is egy egyszerű, de elegáns darab, érdemes olyan táskát választani, amely nem túl díszes vagy feltűnő. A kis részletek azonban feldobhatják az összhatást, például egy szépen kidolgozott cipzár, egy elegáns logó vagy egy diszkrét logóminta.

Végül fontos, hogy a kiválasztott táska ne csak a ruhához, hanem az adott alkalomhoz is illjen. Egy elegáns esti rendezvényen más típusú táska lesz ideális, mint például egy informális baráti találkozón. Az LBD egy igazi “vásárlólistás” darab, amelyhez számos különböző stílusú és méretű táska illik, így érdemes bővíteni a táskagyűjteményt, hogy mindig legyen a ruhához megfelelő kiegészítőnk.

 
 
 
TRANSLATE