PARTNER FELÜLET

Legyél Te is tagja a BARBARA LEBER Klubnak

Ha már partnerünk vagy és küldtünk neked kódot akkor itt tudsz gyorsan utánrendelést indítani:

Fontos! Tudtad, hogy az életkor előrehaladtával – már 25 éves korunktól – a szervezet kollagéntermelése drasztikusan csökken, 40-50 éves korunk után pedig le is áll? Ez pedig az öregedés különféle jeleit, például ráncokat, ízületi merevséget és a csontsűrűség csökkenését eredményezi! A kollagén pótlása ezért elengedhetetlen mindannyiunk számára.

MIÉRT ÉRDEMES ALL-IN COLLAGEN PARNERNEK LENNI?

A vásárlások megkezdéséhez egy egyszeri regisztrációra van szükség. Ha először jársz nálunk akkor ez lesz az első lépés. De addig is olvass tovább…

MIÉRT ÉRDEMES FORGALMAZNOD A BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGENT?

Barbara Leber All-In Collagen, Teljes Spektrumú “Natúr”, Minden Mentes Multi Kollagén Peptid Készítmény.  5 Típusú Enzimatikusan Hidrolizált Kollagén Peptidet Tartalmaz: I-II-III-V-X. (Hal-, Csirke-, Marha-, és Tojáshéjmembrán Kollagént). Továbbá Még Biotint, Hialuronsavat És C-Vitamint.

(Lejjebb még sokkal többet is olvashatsz róla).

Az ALL-IN COLLAGEN az én cégem saját terméke amely közvetlenül, egy lépésben hozzád kerül. Így a teljes árrés nálad marad, nem megy át több, köztes “éhes” kézen. Az ALL-IN COLLAGEN kiskereskedelmi ára 3980 Ft (ezen az áron adod te is a vendégeidnek, vásárlóidnak) és ha kiváncsi vagy rá, hogy te mennyiért tudod tőlünk átvenni, akkor kérlek regisztrálj, hogy a termék oldal is elérhető legyen a számodra. Annyit addig is elmondhatok, hogy igazán kedvező profitot tudok nektek biztosítani. 

LÉBER BARBARA és a Szépségipar

Kevesen tudják rólam, hogy mielőtt Divattervező diplomám lett volna a MOME-n, és a gimnázium elvégzése után, még megszereztem két éves nappali képzésen a Kozmetikus szakmát. A divattervezői karrierem elején, ezt a tudást nem használtam de tudat alatt állandóan jelen volt. Azért is van indíttatásom, hogy létrehozzak étrend kiegészítőket, mert pontosan ismerem, hogy mik azok a hatóanyagok amelyeket inkább belsőleges fogyasztással érdemes használnunk és milyen összetételben- arányban kell megalkotni őket, a teljes hatás érdekében. Úgy is mondhatnánk, hogy magamnak hoztam létre, a teljesség igényével azt a kollagén étrendkiegészítőt amelyet én is használni szeretnék. 

Idővel az is nyilvánvaló lett, hogy holisztikusan lehet csak a szép és elegáns megjelenésünkhöz közelíteni, azaz hiába alkotom meg a legszebb ruhát, ha a viselője nem elégedett magával, nincs elég önbizalma. Az önbizalom és a szépség pedig az egészségünkkel szorosan összefügg!

A Szépségipari szakma iránti lojalitásom is az oka, hogy a termékemet a Szépségiparban tevékenykedő kollégáim által szeretném kizárólag forgalmazni. Így ugyanis releváns árrést tudok biztosítani az eladások után, valamint – ami még fontosabb – a szakma ugyanolyan hozzáértéssel és szenvedéllyel tudja a vendégeik felé elmondani azt, hogy ez a termék miért annyira hatásos és miben különbözik más termékektől, ahogy én.

MIT KÍNÁLUNK SZAKMAI FORGALMAZÓ PARTNEREINKNEK?

A szalonodban, műhelyedben, üzletedben ki tudod helyezni az asztali tartót (displayt) melybe bele lehet helyezni 3 csomag BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEN terméket. A tartón rajta van – elől és hátul is – minden információ a termékről, de el is magyarázzuk neked, hogy aztán ugyanazt elmondhasd a vendégeidnek is. Azért van rajta a termék ismertetése az display-en, hogy amíg dolgozol, a vendégeid a kezükbe véve, maguk is elolvashatják, hogy miért kiemelkedő ez a kollagén étrend kiegészítő.

HOGYAN TUDOD MEGRENDELNI A TERMÉKET, VAGY MIT TEGYÉL HA ÉRDEKEL A FORGALMAZÁSA?
 1. A Törökbálinti BARBARA LEBER Showroomban rendszeresen tartunk Termékbemutató Partykat amelynek kifejezetten az a célja, hogy kiépítsük a V.I.P. közösségünket és megismertessük a terméket veletek, majd ott helyben meg is rendelhetitek az ELSŐ RENDELÉS csomagot nagyon kedvezően (A csomagot  átadjuk neked és csak akkor kell kifizetned, ha el tudod adni), mert szeretnénk maximálisan segíteni az elindulást). A Partyra, IDE kattintva is tudsz jelentkezni. Ha épp nincs időpont, kérlek keress minket akár telefonon. 
 2. A másik lehetőség ha egy megbeszélt időpontban mi megyünk el hozzád és ismertetjük meg veled a terméket. Akkor is átveheted a kezdő csomagot és megkezdheted a forgalmazást. Az időpontot telefonon beszéljük meg. (+36209555686)
 3. A harmadik lehetőséged, hogy itt a weboldalon, személyes találkozó nélkül rendeled meg a terméket (szintén az ELSŐ RENDELÉS csomagot). Minden fontos információt el tudsz alább is olvasni a BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEN -ről, aztán később valamikor úgyis fogunk személyesen is találkozni. Az első vásárlás során regisztrálnod kell, hogy elküldjük neked a belépési kódot, de utána már mindig be tudsz lépni termékekhez.rendelhetitek
ITT MEGISMERKEDHETSZ AZ ALL-IN COLLAGÉNNEL, AMELY
EGY IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG:

Az ALL-IN COLLAGEN egy komplex kollagén termék, amelyben 5 különböző típusú enzimatikusan hidrolizált kollagén peptid található (I, II, III, V és X), amelyek enzimatikusan hidrolizált

 • Hal kollanégekből,
 • Marhakollagénekből,
 • Csirke kollagénekből és
 • Tojáshájmembrán kollagénekből származnak.

Emellett Biotint, Hialuronsavat és C-vitamint is tartalmaz.
Mindegyik típusú kollagén egyedi szerepet játszik és egyedi módon épül be a test különböző szöveteibe, szerveibe.

Az életkor előrehaladtával (már 25 éves korunktól) a szervezet kollagéntermelése csökken és 40-50 éves korunktól teljesen meg is szűnik, ami az öregedés különféle jeleit, például ráncokat, ízületi merevséget és a csontsűrűség csökkenését eredményezi.
A multi-kollagén peptideket, amelyek különböző típusú kollagén keverékét tartalmazzák, gyakran előnyösebbnek tartják a csak egy típusú kollagént tartalmazó készítményeknél.

 • 0% ZSÍR,
 • 0% SZÉNHIDRÁT
 • CUKORMENTES
 • NINCS MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZER
 • NINCS MESTERSÉGES SZÍNEZÉK
 • TARTÓSÍTÓSZER MENTES
 • FEHÉRJÉKBEN GAZDAG
 • GLUTÉN MENTES, LAKTÓZ ÉS TEJ MENTES, GMO MENTES
 • PALEO ÉS KETO DIÉTÁKHOZ IS ILLESZTHETŐ

A teljes spektrumú kollagén peptideket, amelyek többféle kollagént is tartalmaznak, mint például az I., II., III., V. és X. típusú kollagént, egyesek úgy vélik, hogy hasznosabbak, mivel szélesebb körű előnyöket biztosítanak a szervezet különböző szövetei és funkciói számára. Íme az egyes kollagéntípusok fontosságának lebontása:

I-es típusú kollagén:
Bőrben, csontokban, inakban és szalagokban található.
Szerkezeti támogatást nyújt, és segít megőrizni a bőr, a csontok és a kötőszövetek integritását.
II típusú kollagén:
A porc fő összetevője.
Támogatja az ízületek egészségét és segíti a porcok kialakulását és fenntartását.
III típusú kollagén:
Megtalálható a bőrben, az erekben és a belső szervekben.
Hozzájárul a szervek szerkezeti felépítéséhez és segíti a bőr rugalmasságát.
V típusú kollagén:
Megtalálható a hajban, a sejtfelszínen és a placentában.
Szerepet játszik a sejtfelszínek és a haj kialakulásában.
X típusú kollagén:
A csontok növekedési lemezeiben található.
Részt vesz a csontképzésben és a mineralizációban.

Ha a kollagéntípusok teljes spektrumát beépítjük a táplálékkiegészítőbe, úgy véljük, hogy az egyének szélesebb körű előnyökkel járhatnak. Például:

Ízületek egészsége: Az I., II. és V. típusú kollagén támogathatja az ízületek egészségét azáltal, hogy elősegíti a porcok és a kötőszövetek integritását.
Bőr egészsége: Az I., III. és V. típusú kollagén hozzájárul a bőr rugalmasságához, hidratálásához és általános egészségi állapotához.
Csontok egészsége: Az I., II., III. és X. típusú kollagén fontos a csontok szerkezetéhez, növekedéséhez és mineralizációjához.
Kötőszövetek támogatása: A különböző kollagéntípusok kombinációja támogatja az inak, szalagok és más kötőszövetek egészségét.
Átfogó támogatás: A kollagén fehérjék családja, és többféle típusa létezik (I, II, III, V és X). Mindegyik típus egyedi szerepet játszik a test különböző szöveteiben. Például az I-es típus bőséges a bőrben, a csontokban és az inakban, míg a II-es típus a porcokban. A kollagéntípusok keverékének fogyasztása átfogóbb támogatást nyújt a test különböző szöveteinek és struktúráinak.
Szerkezeti sokféleség: A különböző kollagéntípusok eltérő szerkezeti tulajdonságokkal rendelkeznek. E típusok kombinációja segíti a különböző kötőszövetek szerkezeti integritását, elősegítve az ízületek, a bőr, a haj és a köröm egészségét. Ez a szerkezeti sokféleség átfogóbb előnyöket kínálhat egyetlen kollagéntípushoz képest.
Biológiai hozzáférhetőség: A több kollagént tartalmazó kiegészítők gyakran tartalmaznak hidrolizált kollagénpeptideket, amelyek kisebb, könnyebben felszívódó részecskékre bomlanak le. Ez növeli a kollagén biológiai hozzáférhetőségét, lehetővé téve a szervezet jobb felszívódását és felhasználását.
Szinergikus hatások: A különböző típusú kollagének szinergikusan működhetnek a kiegészítő általános hatékonyságának fokozása érdekében. Például az I-es típusú kollagén támogathatja a bőr rugalmasságát, míg a II-es típusú kollagén hozzájárulhat az ízületek egészségéhez. E típusok kombinációja átfogóbb megközelítést biztosíthat a különböző testi funkciók támogatásához.
Célzott előnyök: Minden kollagéntípusnak egyedi előnyei vannak. Például az V. típusú kollagén részt vesz a sejtfelszínek és a szőrtüszők kialakulásában, míg az X típusú kollagén kulcsfontosságú a csontok egészségéhez. A több kollagént tartalmazó étrend-kiegészítő az előnyök szélesebb körét célozhatja meg, mint az egytípusú kiegészítők.

Fontos megjegyezni, hogy a kollagén-kiegészítők hatékonysága személyenként változhat, és az egyéni igények is eltérőek lehetnek.

A BIOTIN, más néven B7-vitamin vagy H-vitamin, gyakran összefüggésbe hozható a szépség és az általános jólét elősegítésével. A biotin szerepet játszik az egészséges bőr, haj és köröm megőrzésében.

A C-VITAMIN nélkülözhetetlen a kollagén beépüléséhez, mivel döntő szerepet játszik a kollagén szintézisében, amely létfontosságú a szervezet különböző szöveteinek szerkezetének és működésének fenntartásához, beleértve a bőrt, a csontokat, az inakat és az ereket.

A kollagén egy rostos fehérje, amely erőt és rugalmasságot biztosít a kötőszöveteknek. Ez a fő szerkezeti fehérje a különböző szövetek extracelluláris mátrixában. A kollagén szintézise több lépésből áll, és a C-vitamin közvetlenül részt vesz a kollagénmolekulán belüli prolin- és lizinmaradékok hidroxilezésében.

A HIALURONSAV (HA) egy olyan anyag, amely természetesen előfordul a szervezetben, különösen a bőrben, az ízületekben és a kötőszövetekben. Döntő szerepet játszik a nedvesség megőrzésében, az ízületek egészségének előmozdításában és a bőr rugalmasságának megőrzésében. A por alakú hialuronsav kiegészítőként népszerűvé vált, és potenciális előnyei az egészségre és a szépségre: 

 • Ízületek egészsége
 • Bőr hidretálása
 • Sebgyógyulás
 • Kollagén termelés
 • Öregedésgátló tulajdonságok
 • Szem egészsége
 • Haj egészsége
HOGYAN KELL FOGYASZTANI AZ ALL-IN COLLAGENT??

Az ALL-IN COLLAGEN kizárólag az enzimatikusan hidrolizált kollagén peptideket tartalmazza és a Biotint, a Hialuronsavat és a C-Vitamint. Tehát egy “minden mentes”, natúr készítmény. Az íze ezáltal nem karakteres és szinte bármibe könnyedén bele tudjuk keverni anélkül, hogy az alap étel íze megváltozna. A nap bármely szakaszában fogyaszthatjuk, ezért belekeverhetjük a kávénkba, cappuccinónkba, turmixunkba, főzelékünkbe, leveseinkbe, gyümölcsleveinkhez, stb. 

A vásárlások megkezdéséhez egy egyszeri regisztrációra van szükség. 

Ha először jársz nálunk akkor ez az első lépés. Így azonnal küldjük a termékvásárlást biztosító kódot.

Itt is regisztrálhatsz:

TRANSLATE